Få tilbud på lån til bedrift

Bedriftslån

Innhent tilbud på finansiering til din bedrift eller organisasjon.

De aller fleste bedrifter har periodevis behov for ny kapital til å finansiere nye investeringer og for å sikre likviditet i perioder med vekst eller usikkerhet.

Næringslån kan også benyttes til å gire opp eksisterende virksomhet, slik at avkastningen på egenkapitalen blir bedre.

Gjennom Lån.no kan fullmaktshavere for bedrifter og andre organisasjoner enkelt innhente uforpliktende tilbud på lånefinansiering. Alt man trenger å gjøre er å fylle ut tilbudsskjemaet på denne siden.

Få tilbud på bedriftslån

Har din bedrift behov for frisk kapital?

Om en bedrift har økonomisk evne til å betjene et lån, vil vanligvis et firmalån være gunstigere enn å gjøre en emisjon, eller innhente penger på annen måte. Lånet vanner ikke ut de eksisterende eierne, slik at de får ta del i hele den videre veksten i firmaet.

Det er gratis for bedrifter å innhente tilbud gjennom Lån.no. Tjenesten finansieres av bankene, men går ikke ut over deres vilkår sammenlignet med å gå direkte til den enkelte bank.

Om tjenesten, databruk og sikkert

Lån.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997104854). Vi har operert i både B2B- og B2C-markedet for sammenligning og anbud av finansielle produkter helt siden firmaets oppstart i 2009.

Vi tar datasikkerhet på alvor. All informasjon sendes kryptert og informasjonsutvekslingen overholder kravene satt av norske banker. Informasjonen som sendes inn på vegne av et firma blir utelukkende benyttet for å gi konkrete tilbud på firmalån til bedriften.

Få tilbud på bedriftslån