Finn billånet som passer deg best

Opptil 12 banker konkurrerer om å gi deg sine beste betingelser!

Få tilbud om billån

Fyll ut skjemaet og få finansiering av bilen du trenger (eller drømmer om).

Etter bolig er bil den nest største kategorien nordmenn tar opp lån til. Prisen på spesielt nyere biler er betydelig i Norge, og de færreste har oppsparte midler til å gjøre en slik investering uten en form for lånefinansiering.

Ønsker du tilbud på billån?

Ved å fylle ut skjemaet her på Lån.no får du hentet inn tilbud med svært konkurransedyktige vilkår, tilpasset lånesum, egenkapital osv.

Å innhente tilbud er helt uforpliktende, og du står fritt til å avslå tilbud uten at det koster deg en krone.

Få gode tilbud på billån

Det finnes ulike typer billån

Hvis du ønsker bilfinansiering har du i utgangspunktet fire valg:

  1. Billån hvor bilen er kaskoforsikret (ordinært billån): Banken tar pant i en kaskoforsikret bil, noe som gjør at du får lav rente. Du kan søke inntil 100% finansiering og ha nedbetalingstid på inntil 10 år.
  2. Billån hvor bilen ikke er kaskoforsikret (kaskofritt billån): Banken tar pant i bilen, men siden den ikke er kaskoforsikret vil renten ligge høyere enn for ordinære billån. Du kan typisk låne inntil 100 000 kr, med nedbetalingstid på inntil 5 år. Det kreves 10% egenkapital for å få et kaskofritt billån.
  3. Billån uten sikkerhet. Dette er alternativet for deg som ikke kjøper en bil uten kaskoforsikring og vil låne mer enn 100 000 kr og/eller ikke har 10% egenkapital. Renten på et billån uten sikkerhet er høyere enn både kaskofritt billån og ordinært billån.
  4. Finansiere bilen ved å stille sikkerhet i boligen (rammelån): Rammelån er nok den smarteste varianten rent økonomisk, da renten på slike lån i de aller fleste tilfellene ligger lavere enn hva tilfellet er for ordinære billån. Et rammelån krever imidlertid solid økonomi da du maksimalt kan låne 60% av boligens verdi.

Om du er nysgjerrig på om du kvalifiserer til å få et gunstig billån kan du fylle ut skjemaet på denne siden og få raskt svar.

Få tilbud på billån

Du kan også refinansiere billånet

Det er mulig å refinansiere billån, også billån hvor det er det er tatt pant i bilen. Les mer om dette og søk om refinansiering av billånet på lån.no.

Bilbehovet kommer ofte uanmeldt

I store deler av landet er en bil nærmest et nødvendig transportmiddel. Norge er et langstrakt land med liten befolkning, så det er vanskelig å ha hyppige nok avganger på offentlig transport til at alle kan basere seg på dette alene. Om bilen man har da slutter å fungere optimalt kan man bli nødt til å gjøre en stor investering.

Selv i de store byene kan det være vanskelig å basere seg utelukkende på offentlig transport, spesielt om man har barn som trenger transport til barnehage, skole, trening og fritidsaktiviteter.

Fyll ut skjemaet og få bedre billånsrente

Bil er også drømmer

Mange går med en drøm om ny bil. Det kan være snakk om en flott sportsbil, eller like gjerne bare en større og mer praktisk bil til å frakte unger, eller dra på hytta med.

Om man ikke har mye formue å ta av, men en økonomi som tåler at man betaler litt ekstra i måneden kan et billån være løsningen. Selv om renten ikke kommer helt ned på boliglånsnivå kan den gjerne være veldig levelig, og man får rentefradrag på skatten på samme måte som med boliglån.

Rente, lånebeløp og nedbetalingstid

For ordinært billån gjelder følgende tall:

  • Lånebeløp: 10 000 kr - 1 000 000 kr
  • Nedbetalingstid: 1 - 10 år
  • Effektiv rente: Fra 3,95% - 17,99%
  • Renteeksempel: Eff. rente 5,90 % v/ 150 000 o/5 år. Totalt 173485,-
  • Belåningsgrad: Inntil 100% finansiering

Ønsker du tilbud på billån? Fyll ut tilbudsskjemaet lengre opp på denne siden.

Få tilbud på billån