Sammenlign forbrukslån

Forbrukslån – Illustrasjonsbilde

Forbrukslån

Sammenlign forbrukslån

Sammenlign lån uten sikkerhet og velg billigste bank.

Vi har samlet norske banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet i tabellen, slik at du enkelt kan sammenligne og få oversikt over lånetilbydere. Finn lånet som passer deg best og søk online via Lån.no.

Sammenlign forbrukslån

Lån til hva du vil, uten å betale for mye

Til forskjell fra boliglån og billån settes renten på forbrukslån individuelt basert på en kredittvurdering av deg og din økonomiske situasjon. Det er derfor viktig å la flere banker gjøre sin vurdering før man signerer lånepapirene.

Verdt å tenke på før du søker forbrukslån

Kan du låne pengene på andre måter fra f.eks. venner/familie?

Kan du heller få lån med sikkerhet i fast eiendom som gjør at renten blir lavere?

Kan du refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld i ett samlet forbrukslån med lavere rente?

Har du betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg? I så fall bør du ikke søke forbrukslån, og du vil uansett ikke få innvilget søknaden din.

Lån.no ønsker å gjøre det lettere for deg å finne billigste forbrukslån uten sikkerhet. I tabellen på denne siden kan du enkelt sammenligne ulike tilbydere og søke forbrukslån.

Når du skal velge forbrukslån er kriteriene nokså enkle. Velg det lånet som tilbyr deg den laveste effektive renten. Den effektive renten inkluderer både eventuelle avdragsgebyrer og etableringsgebyr, og du trenger således ikke å fokusere for mye på disse beløpene så lenge du vet hva den effektive renten er.

Husk at den effektive renten blir lavere jo lengre du strekker lånet ut i tid. Dette betyr imidlertid også at de samlede rentekostnadene blir større enn hvis du betaler ned lånet ditt raskt.

Sammenlign forbrukslån