Gratis tilbud!
Enkelt
Uforpliktende
Det er gratis å innhente tilbud!

Få tilbud på boliglån

Boliglån

Spar penger - legg boliglånet ut på anbud

Lån.no drives av Nettbureau AS og er en tjeneste som gjør det enklere for deg å finne beste rente på boliglån. Låneforespørselen din legges ut på anbud hos flere banker for å sikre deg best mulig rente på ditt lån. Du kan spare mye på at noen tar jobben med å forhandle frem billigste boligfinansiering.

Har du boliglån og ønsker refinansiering?

Du kan spare mange penger på å refinansiere boliglånet. Har du allerede boliglån og ønsker å reforhandle dette, kan du få bedre rente ved å sende inn en søknad i skjemaet på denne siden, så vil våre samarbeidspartnere kontakte deg vedrørende dette. Hvis du har mange ulike/dyre lån og/eller har havnet i øknomisk uføre, kan du benytte skjemaet på lån.no/refinansiering for å få tilbud på refinansieringslån med sikkerhet i fast eiendom.

Det er flere grunner til at du kan spare penger på å refinansiere boliglånet. Den første muligheten er at du rett og slett få et bedre lånetilbud enn du har i dag ved å legge boliglånet ut på anbud. Den andre muligheten er at boligen din har steget så mye i verdi at lånebeløpet ditt ligger innenfor 60% eller 75% av boligens verdi. Hvis dette er tilfellet, og du lånte 100% av kjøpesummen i sin tid, vil du nokså sikkert bli tilbudt lavere rente hvis du refinansierer lånet. Årsaken til dette er at jo større sikkerhet banken har, jo lavere rente får du.

Eller ønsker du større fleksibilitet?

Hvis du eier fast eiendom som er verdt mer enn boliglånet du har i dag, kan du søke om flexilån (også kalt rammelån og boligkreditt). Med slike lån får du en låneramme basert på sikkerheten i din(-e) eiendom(-er), og du kan selv føre over penger i nettbanken fra denne lånerammen når du måtte ønske, og til det formålet du måtte ønske.

Gode vilkår for unge boligkjøpere

Om du ennå ikke har passert 34 år og skal kjøpe bolig kvalifiserer du sannsynligvis for et boliglån for unge, med spesielt gunstig rente. Noen banker tilbyr disse betingelsene også for personer over 34 år.

Bankene er vanligvis villige til å gi unge mennesker bedre vilkår da de har flere yrkesaktive år igjen til å betale ned lånet, noe som reduserer risikoen.

Rente, lånebeløp og nedbetalingstid

For boliglån gjelder følgende tall:

  • Lånebeløp: 100 000 kr - ubegrenset kr
  • Nedbetalingstid: 1 - 30 år
  • Effektiv rente fra 2,19% - 3,14%
  • Krav til egenkapital: minimum 15%
  • Samlet lån kan ikke overstige 5 ganger samlet bruttoinntekt
Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Trenger du lån?

Lån.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere banker og lånemeglere.

Vis alle lån