Få tilbud på boliglån fra flere banker

Opptil 12 banker konkurrerer om å gi deg sine beste betingelser!

Få tilbud på boliglån fra flere banker

Spar tid og penger - Legg boliglånet ut på anbud

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du vil bli kontaktet av leverandører som tilbyr gode betingelser på boliglån tilpasset ditt behov og situasjon.

La bankene konkurrere

Flere banker konkurrerer om å gi deg beste betingelser på ditt boliglån. Tjenesten er helt gratis for deg.

100 % uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle.

Spar tid og energi

Det krever mye tid og energi å søke lån i ulike banker separat, og du kan bruke tiden på noe morsommere.

Lån.no er en tjeneste som gjør det enklere for deg å få best mulig rente og vilkår på boliglån. Låneforespørselen din legges ut på anbud hos flere banker for å sikre deg best mulig betingelser på ditt lån. Du kan spare mye ved å sikre deg konkurransedyktig boligfinansiering på denne måten.

Få bedre boliglånsrente nå!

Har du boliglån og ønsker refinansiering?

Har du allerede boliglån og ønsker å reforhandle dette, kan du få bedre rente ved å sende inn en søknad i skjemaet på denne siden. Da vil flere banker kappes om å gi deg bedre betingelser.

Hvis du har mange ulike/dyre lån og/eller har havnet i økonomisk uføre, kan du benytte skjemaet på lån.no/refinansiering for å få tilbud på refinansieringslån med sikkerhet i fast eiendom. Har du en mer ordnet økonomi kan du bruke skjemaet på denne siden.

Det er flere grunner til at du kan spare penger på å refinansiere boliglånet. Den første muligheten er at du rett og slett få et bedre lånetilbud enn du har i dag ved å legge boliglånet ut på anbud. Den andre muligheten er at boligen din har steget så mye i verdi at lånebeløpet ditt utgjør en betydelig mindre del av boligens verdi (ofte 60% eller 75%, avhengig av det opprinnelige lånet).

Hvis sistnevnte er tilfellet, og du lånte en svært høy andel av kjøpesummen i sin tid, vil du nokså sikkert bli tilbudt lavere rente hvis du refinansierer lånet. Årsaken til dette er at jo større sikkerhet banken har, jo lavere rente får du.

Få tilbud på boliglån

Eller ønsker du større fleksibilitet?

Hvis du eier fast eiendom som er verdt mye mer enn boliglånet du har i dag, kan du søke om flexilån (også kalt rammelån og boligkreditt). Med slike lån får du en låneramme basert på sikkerheten i din(e) eiendom(mer), og du kan selv føre over penger i nettbanken fra denne lånerammen når du måtte ønske, og til det formålet du måtte ønske.

Gode vilkår for unge boligkjøpere

Om du ennå ikke har passert 34 år og skal kjøpe bolig, kvalifiserer du sannsynligvis for et boliglån for unge, med spesielt gunstig rente. Noen banker tilbyr disse betingelsene også for personer over 34 år.

Bankene er vanligvis villige til å gi unge mennesker bedre vilkår da de har flere yrkesaktive år igjen til å betale ned lånet, noe som reduserer risikoen.

Fyll ut skjemaet og få gode tilbud

Rente, lånebeløp og nedbetalingstid

For boliglån gjelder følgende tall:

  • Lånebeløp: 100 000 kr - ubegrenset kr
  • Nedbetalingstid: 1 - 30 år
  • Effektiv rente fra 3,49 %
  • Krav til egenkapital: minimum 15%
  • Samlet lån kan ikke overstige 5 ganger samlet bruttoinntekt

Ønsker du tilbud på boliglån? Fyll ut tilbudsskjemaet lengre opp på denne siden.

Få tilbud på boliglån