Førstehjemslån - illustrasjonsbilde av ungt par med første bolig

Førstehjemslån

Ung i boligmarkedet? Motta flere tilbud på førstehjemslån og få laveste rente.

Førstehjemslån er en form for boliglån med ekstra gunstige betingelser. For å sammenligne tilbud på førstehjemslån kan du benytte skjemaet på denne siden her på Lån.no.

Få tilbud på førstehjemslån nå

Hvem kan søke om førstehjemslån?

Ut fra navnet å dømme høres det ut som et førstehjemslån er et lån man kun kan få når man kjøper sin første bolig. Forvirrende nok kan man få førstehjemslån selv til sin andre, tredje, eller tiende bolig for den del. Samtidig er det ikke sikkert at man kan få et førstehjemslån, selv om man ikke har eid bolig før.

Grunnen til dette er at førstehjemslån i realiteten er et aldersbetinget lån, og ikke et lån som gis etter hvilken bolig det er i rekken. Derfor har mange banker i stedet begynt å kalle dette Boliglån for unge. Aldersgrensen varierer en del fra bank til bank. Normalt er den rundt 34 år, men på det meste kan den være 40 år, så "ung" er vidt begrep.

Fyll ut skjemaet og få gode tilbud på førstehjemslån

Enkelt, gratis og uforpliktende å be om tilbud

Her på Lån.no har vi gjort det lett å finne lånet med laveste rente. Alt du må gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på denne siden. Da vil du motta tilbud fra flere banker, noe som gjør det enkelt å se hvilket lån som har de beste bestingelsene.

Tjenesten vår er helt gratis, og du kan takke nei til alle tilbudene du mottar – dersom du mot formodning ikke er fornøyd.

Få tilbud på førstehjemslån