Søk rammelån og få laveste rente

La bankene konkurrere om å gi deg sine beste betingelser!

Få tilbud om rammelån

Lån med sikkerhet i en bolig du allerede eier.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å få rammelån med gode betingelser, tilpasset ditt behov og din situasjon.

Kutt rentekostnadene

Flere banker konkurrerer om å gi deg beste betingelser på ditt rammelån. Tjenesten er helt gratis for deg.

100 % uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle.

Spar tid og energi

Det krever mye tid og energi å søke lån i ulike banker separat. Du kan bruke tiden på noe morsommere.

Få tilbud på rammelån nå

Kjært barn har mange navn. Rammelån kalles også flexilån fordi det øker din fleksibilitet. Noen banker kaller det boligkreditt. Felles for disse lånene er at banken setter opp en låneramme basert på inntekt og sikkerhet i fast eiendom, og at du selv kan bestemme hvordan du vil bruke pengene innenfor denne lånerammen. Et rammelån kan ikke overstige 60 % av verdien på fast eiendom som du eier.

Du betaler bare renter for de delene av lånerammen du til enhver tid benytter, og du kan selv flytte penger fritt til og fra lånekontoen innenfor lånerammen du har fått fra banken. Med rammelån slipper du å søke på nytt og betale etableringsgebyr hvis du ønsker å låne mer penger til for eksempel bil, oppussing, campingvogn eller hytte. Det er enkelt og smart!

For hvem passer et rammelån?

Rammelån passer godt for deg som har bolig eller annen fast eiendom som ikke er fullt belånt. Det passer også godt for deg som ønsker å være egen sjef i nettbanken og ha alt samlet på ett sted.

Ønsker du tilbud om rammelån? Da kan du innhente dette gratis og uforpliktende her på Lån.no. Bare fyll ut skjemaet på denne siden.

Om tjenesten, databruk og sikkerhet

Lån.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997104854). Vi har utviklet og drevet sider for sammenligning og anbud av finansielle produkter helt siden firmaets oppstart i 2009.

Vi tar datasikkerhet på alvor. All informasjon sendes kryptert, og informasjonsutvekslingen overholder kravene satt av norske banker. Informasjonen som sendes inn blir utelukkende benyttet for å gi deg konkrete tilbud på rammelån.

Få tilbud på rammelån nå