Gratis tilbud!
Enkelt
Uforpliktende
Det er gratis å innhente tilbud!
Rammelån illustrasjonsbilde

Rammelån

Lån med sikkerhet i en bolig du allerede eier.

Kjært barn har mange navn. Rammelån kalles også flexilån fordi det øker din fleksibilitet. Noen banker kaller det også boligkreditt. Felles for disse lånene er at banken setter opp en låneramme basert på inntekt og sikkerhet i fast eiendom, og at du selv kan bestemme hvordan du vil bruke pengene innenfor denne lånerammen. Et rammelån kan ikke overstige 60% av verdien på fast eiendom som du eier.

Du betaler bare renter for de delene av lånerammen du til enhver tid benytter, og du kan selv flytte penger fritt til og fra lånekontoen innenfor lånerammen du har fått fra banken. Med rammelån slipper du å søke på nytt og betale etableringsgebyr hvis du ønsker å låne mer penger til f.eks. bil, oppussing, campingvogn eller hytte. Det er enkelt og smart!

For hvem passer et slik lån?

Rammelån passer godt for deg som har bolig eller annen fast eiendom som ikke er fullt belånt. Det passer også godt for deg som ønsker å være egen sjef i nettbanken, og ha alt samlet på ett sted.

Ønsker du tilbud på rammelån? Da kan du innhente dette gratis og uforpliktende her på Lån.no. Bare fyll ut skjemaet på denne siden.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Trenger du lån?

Lån.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere banker og lånemeglere.

Vis alle lån