Bobillån - Norge

Bobillån

Sammenlign tilbud om lån til kjøp av bobil.

Drømmer du om å dra på ferie med egen bobil i naturskjønne omgivelser? Akkurat som med vanlige billån kan du søke om lån for å finansiere bobilkjøpet.

Fyll ut skjemaet på denne siden og få flere lånetilbud, slik at du kan sammenligne og velge det beste tilbudet for deg. Tjenesten er enkel, gratis og uforpliktende.

Få tilbud på bobillån

Fakta: Bobil

Til skille fra en campingvogn, som hektes på en vanlig bil, er en bobil et kjøretøy med integrert boligdel.

Minimumet for å kunne kalles bobil er sengeplass, slik som er Landcruiser eller Toyota Landrover har. Større bobiler kan fungere som en fullverdig bolig, med kjøkken, stue og bad.

Bobil kalles også "RV", fra engelsk: recreational vehicle.

Tre typer lån

Bobillån følger også vanlig bil i at det finnes tre lånevarianter:

Du får lavest rente på lånet om du tar et bobillån med krav om fullkaskoforsikring. Siden en slik forsikring dekker skader du selv forårsaker bobilen ved en ulykke, har banken mye bedre sikkerhet for lånet sitt og kan gi bedre vilkår.

Er du ung eller har lav bonus av andre grunner kan kaskoforsikring bli veldig dyrt, og da kan det hende du totalt sett kommer bedre ut med et kaskofritt lån. Kaskofrie lån har imidlertid en beløpsgrense på 100.000 kr, så om du trenger mer enn dette vil du måtte benytte et usikret lån, med høyere rente. Et lån uten sikkerhet kan også være en mulighet til å få finansiert bobilen om du av annen grunn ikke skulle få tilslag på bobillån med sikkerhet.

Enkelt og uforpliktende å innhente tilbud

For å få tilbud om bobillån med krav til kasko eller egenkapital som sikkerhet kan du bruke skjemaet på denne siden på Lån.no.

For usikrede lån trenger banken en del flere opplysninger om deg og din økonomi for å kunne vurdere om du er kredittverdig. Derfor må disse søknadene gå gjennom et eget skjema for bobillån uten sikkerhet.

Få tilbud på bobillån med sikkerhet