Bobillån uten sikkerhet - Norge

Bobillån uten sikkerhet

På lån.no kan du søke lån til bobil uten egenkapital eller sikkerhet i bobilen.

Er du på utkikk etter en bobil og trenger lån, er det flere måter å finansiere kjøpet på. Hvis du ikke ønsker å forsikre bobilen med kaskoforsikring eller mangler sikkerhet i fast eiendom eller egenkapital, kan et bobillån uten sikkerhet være et alternativ. Du kan låne fra 10 000 - 500 000 kr til dette formålet.

Fordeler og ulemper

En av fordelene med å finansiere kjøpet uten å måtte stille sikkerhet i bobilen er at du står fritt til å forsikre objektet slik du ønsker. Med et ordinært bobillån vil det være krav om at bilen har kaskoforsikring. Det er også mulig å søke om et kaskofritt bobillån, hvis du ønsker å stille sikkerhet i bobilen uten å ha kaskoforsikring. Ved slike kaskofrie lån er imidlertid maksimalt lånebeløp 100 000 kr, og i noen tilfeller vil det være krav om egenkapital for å kunne få kaskofri finansiering. Ønsker du å søke om et kaskofritt bobillån kan du gjøre det her.

Ulempene med et usikret lån sammenlignet med et ordinært bobillån, er at renten er høyere. I noen tilfeller vil en dyr kaskoforsikring spise opp mye av denne renteforskjellen, men i de fleste tilfeller vil de totale utgiftene være høyere med et usikret bobillån sammenlignet med et lån hvor det stilles sikkerhet i bilen.

Du kan få avslag

I visse tilfeller kan det være lettere å få innvilget et lån uten sikkerhet enn andre typer finansiering med sikkerhet i objektet, men det betyr ikke at alle får godkjent lånesøknaden. Det vil med få unntakt være krav om en sikker fast inntekt, norsk statsborgerskap og fravær av betalingsanmerkninger for å få innvilget lånet. I tillegg må du kunne betjene lånet, og du kan derfor ikke ha for høy samlet lånebelastning.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Trenger du lån?

Lån.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere banker og lånemeglere.

Vis alle lån

Andre tjenster