Sammenlign bobillån uten sikkerhet

Bobillån uten sikkerhet - Norge

Bobillån uten sikkerhet

På lån.no kan du søke lån til bobil uten egenkapital eller sikkerhet i bobilen.

Er du på utkikk etter en bobil og trenger lån, er det flere måter å finansiere kjøpet på. Hvis du ikke ønsker å forsikre bobilen med kaskoforsikring eller mangler sikkerhet i fast eiendom eller egenkapital, kan et bobillån uten sikkerhet være et alternativ. Du kan låne mellom 1 000 og 600 000 kr til dette formålet.

Sammenlign bobillån uten sikkerhet

Fordeler og ulemper

En av fordelene med å finansiere kjøpet uten å måtte stille sikkerhet i bobilen er at du står fritt til å forsikre objektet slik du ønsker. Med et ordinært bobillån vil det være krav om at bilen har kaskoforsikring. Det er også mulig å søke om et kaskofritt bobillån, hvis du ønsker å stille sikkerhet i bobilen uten å ha kaskoforsikring. Ved slike kaskofrie lån er imidlertid maksimalt lånebeløp 100 000 kr, og i noen tilfeller vil det være krav om egenkapital for å kunne få kaskofri finansiering. Ønsker du å søke om et kaskofritt bobillån kan du gjøre det her.

Ulempene med et usikret lån sammenlignet med et ordinært bobillån, er at renten er høyere. I noen tilfeller vil en dyr kaskoforsikring spise opp mye av denne renteforskjellen, men i de fleste tilfeller vil de totale utgiftene være høyere med et usikret bobillån sammenlignet med et lån hvor det stilles sikkerhet i bilen.

Du kan få avslag

I visse tilfeller kan det være lettere å få innvilget et lån uten sikkerhet enn andre typer finansiering med sikkerhet i objektet, men det betyr ikke at alle får godkjent lånesøknaden. Det vil med få unntak være krav om en sikker fast inntekt, norsk statsborgerskap og fravær av betalingsanmerkninger for å få innvilget lånet. I tillegg må du kunne betjene lånet, og du kan derfor ikke ha for høy samlet lånebelastning.

Sammenlign bobillån uten sikkerhet


Andre utvalgte tjenester fra Nettbureau