Boligkreditt - Illustrasjon

Få tilbud på boligkreditt

Boligkreditt: Man trenger ikke ha et hus ved sjøen for å ha betydelige verdier i bolig.

Boligkreditt

Ta opp lån på boligen din og bruk det som det passer deg.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å få tilbud fra flere banker på boligkreditt. Da kan du enkelt sammenligne tilbudene og velge det beste for deg. Det er gratis og uforpliktende å bruke tjenesten – du er helt opp til deg om du vil takke ja til et av tilbudene eller ikke.

Få tilbud på boligkreditt

Vil du vite mer om boligkreditt før du bestemmer deg, kan du fortsette å lese mer nedenfor.

Hvordan fungerer boligkreditt?

Boligkreditt er et populært låneprodukt fra bankene som gir muligheten til å ta opp en fleksibel låneramme på opptil 60 % av verdien av en bolig man eier og har delvis nedbetalt. Rammelån og flexilån er synonymer på det samme.

Populariteten kommer av to faktorer:

  • Renten er lav. Nesten like lav som ordinære boliglån.
  • Fleksibiliteten er stor. Pengene kan brukes som man ønsker og nedbetales når det passer.

Den lave renten og høye fleksibiliteten gjør at boligkreditt er en av de mest populære måtene å finansiere kjøp som ellers får høye rentekostnader, for eksempel oppussing av bolig eller hytte, ny bil, båt, MC, eller caravan.

Hvem kan få boligkreditt?

For å få boligkreditt må du eie en bolig som ikke allerede er belånt til over 60 % av boligens lånetakst. Bankene tillater altså mindre grad av belåning ved boligkreditt enn vanlig boliglån, dette fordi de ikke setter noe krav til at pengene skal gå til kjøp av en bolig til markedspris.

Har du mye gjeld uten sikkerhet i bolig (f.eks. forbrukslån og billån) kan det også hende at det spøker for å få boligkreditt. Da bør du uansett refinansiere disse med sikkerheten du kan stille i fast eiendom.

Få tilbud på boligkreditt