Caravanlån Norge

Caravanlån

Få tilbud på lån til caravan/campingvogn eller bobil.

Enten du skal kjøpe ny eller brukt campignvogn eller bobil er det en betydelig investering. Med et caravanlån kan du få finansiert kjøpet, mot at banken får salgspant i gjenstanden.

Dette gir lavere rente enn ved å bruke et usikret forbrukslån, noe som også er en mulighet når man skal gå til innkjøp av campignvogn eller bobil.

Få tilbud på caravanlån

Stor variasjon i vilkår på caravanlån

Prisen på en caravan er ofte høy, noe som gjør at det er enda vanligere å låne penger til dette enn f.eks. bil, som man lettere kan klare å finansiere med oppsparte midler om man kjøper brukt.

Samtidig er det naturlig nok færre caravlån enn billån som utstedes hvert år, siden det kjøpes betydelig flere biler. Dette gjør at det ikke er like mange banker som tilbyr finansiering med caravanen som sikkerhet og at vilkårene du kan få i din dagligbank ikke nødvendigvis er spesielt konkurransedyktige.

Her på Lån.no kan du innhente tilbud på caravanlån helt gratis og uforpliktende. Bare fyll inn det korte skjemaet på denne siden for å sjekke om du kan få finansiering til kjøpet.

Det er også mulig å finansiere caravankjøpet gjennom et rammelån med sikkerhet i bolig, dersom du allerede har betalt ned store deler av bolgilånet ditt.

Få tilbud på caravanlån