Sammenlign caravanlån uten sikkerhet

Caravaner og bobiler i Lofoten

Caravanlån uten sikkerhet

Få lån til caravan/campingvogn uten krav til egenkapital eller sikkerhet i fast eiendom.

Er du på utkikk etter campingvogn og trenger lån, er det flere måter å finansiere kjøpet på. Hvis du ikke ønsker å forsikre campingvognen med kaskoforsikring eller mangler sikkerhet i fast eiendom eller egenkapital, kan et caravanlån uten sikkerhet være et alternativ.

Sammenlign caravanlån uten sikkerhet

Fordeler og ulemper

En av fordelene med å finansiere kjøpet uten å måtte stille sikkerhet i campingvognen er at du står fritt til å forsikre objektet slik du ønsker. Med et ordinært caravanlån vil det være krav om at vognen har kaskoforsikring. Det er også mulig å søke om et kaskofritt caravanlån, hvis du ønsker å stille sikkerhet i vognen uten å ha kaskoforsikring. Ved slike kaskofrie lån er imidlertid maksimalt lånebeløp 100 000 kr, og i noen tilfeller vil det være krav om egenkapital for å kunne få kaskofri finansiering. Ønsker du å søke om et kaskofritt caravnlån kan du gjøre det her.

Ulempene med et usikret lån sammenlignet med et ordinært caravanlån, er at renten er høyere. I noen tilfeller vil en dyr kaskoforsikring spise opp mye av denne renteforskjellen, men i de fleste tilfeller vil de totale utgiftene være høyere med et usikret caravanlån sammenlignet med et caravanlån hvor det stilles sikkerhet i vognen.

Du kan få avslag

I visse tilfeller kan det være lettere å få innvilget et lån uten sikkerhet enn andre typer finansiering med sikkerhet i objektet, men det betyr ikke at alle får godkjent lånesøknaden. Det vil med få unntakt være krav om en sikker fast inntekt, norsk statsborgerskap og fravær av betalingsanmerkninger for å få innvilget lånet. I tillegg må du kunne betjene lånet, og du kan derfor ikke ha for høy samlet lånebelastning.

Obs! Er du ute etter lån til bobil uten sikkerhet kan du søke om dette her.

Sammenlign caravanlån uten sikkerhet


Andre utvalgte tjenester fra Nettbureau