MC-lån - Motorsykkel

MC-lån

Få tilbud på lån til motorsykkel eller moped.

Enten du ønsker deg et råskinn av en chopper, en sporty quad eller en praktisk scooter kan du innhente lånetilbud for å finansiere dette her på Lån.no.

For å komme igang trenger du bare å fylle ut skjemaet på denne siden. Det er uforpliktende og kostnadsfritt å søke om lån via Lån.no, og vilkårene blir ofte bedre enn dem du får i banken som du bruker til daglig.

Få tilbud på MC-lån

MC-lån med eller uten kasko

Om du binder deg til å kaskoforsikre MCen kan du få lån med pant i kjøretøyet. Dette gir lavere rente, siden långiver har mer sikkerhet for pengene.

Alternativet til et ordinært MC-lån er et kaskofritt MC-lån eller et MC-lån uten sikkerhet. Ved begge tilfellene blir renten noe høyere enn ved et ordinært MC-lån. Tar du et kaskofritt MC-lån slipper du å kjøpe kaskoforsikring, noe som ofte kan bli veldig dyrt for tohjulinger. Også ved et kaskofritt lån tas det pant i motorsykkelen, men siden den ikke er kaskoforsikret tar banken større risiko og renten blir høyere. Maksimal lånegrense er 100 000 kr på kaskofrie MC-lån, og det kan være vanlig å kreve minst 10% egenkapital.

Ved MC-lån uten sikkerhet slipper du å stille sikkerhet i  motorsykkelen, og du kan låne mellom 10 000 og 500 000 kr.

Du kan fullfinansiere kjøpet med et ordinært MC-lån, men du får lavere rente om du kan stille med noe egenkapital.

Obs! Ønsker du å søke lån til ATV, kan du søke her.

Få tilbud på MC-lån