Sammenlign billån uten sikkerhet

Billån uten sikkerhet

Billån uten sikkerhet

Sammenlign billån uten kaskoforsikring og egenkapitalkrav.

Ikke bruk mye tid på å tråle internett etter de beste billånene. VI har samlet 9 banker som tilbyr lån uten sikkerhet i tabellen på denne siden, slik at du enkelt kan sammenligne dem og få lånet med de aller beste betingelsene.

Sammenlign billån uten sikkerhet

Slipper dyr kaskoforsikring

Kjøp av ny eller brukt bil er den vanligste årsaken til å ta opp et usikret lån i Norge. Årsaken sier seg selv: Bilbehovet kan komme uanmeldt i forbindelse med for eksempel familieforøkelse, eller at den nåværende bilen må byttes ut.

Når man tar opp et billån uten sikkerhet har ikke banken pant i bilen, og setter derfor ikke krav til fullkaskoforsikring. For unge sjåfører, eller personer som av andre årsaker har lav bonus, kan slik forsikring ofte være dyr. Dermed kan det i noen tilfeller lønne seg å ta et billån uten krav om annet enn den obligatoriske ansvarsforsikringen.

Samtidig bør man ta med i beregningen at hvis man tar opp et billån uten å ha kaskoforsikring, kan man risikere å sitte igjen med kun lånet, om man skulle komme i skade for å ødelegge bilen.

Det er mulig å ta opp et kaskofritt billån med sikkerhet i bilen, som vanligvis har lavere rente enn et helt usikret billån. Disse har imidlertid et tak på 100.000 kr og krav om minimum 10% egenkapital. Ønsker man dyrere bil, eller mangler egenkapital, er et billån uten sikkerhet eneste finansieringsalternativ uten kaskoforsikring.

Ikke alle kan få et usikret lån

Siden banken ikke har sikkerhet i bilen som kjøpes eller egenkapital, stiller det en del høyere krav til långivers økonomiske utsikter. Banken må føle seg trygg med en rimelig sikkerhet på at du som låntager har både evne og vilje til å betale tilbake lånet i løpet av løpetiden.

Ønsker du å søke om et billån uten sikkerhet, kan du enkelt gjøre det her på Lån.no. Sammenlign lånetilbyderne i tabellen på denne siden og velg det lånet som passer deg best.

Sammenlign billån uten sikkerhet