Lån til ATV - Illustrasjonsbilde av firhjuling / quad

ATV-lån

Fyll ut skjemaet på siden og få tilbud om lån til kjøp av tre- eller firehjuling.

ATV, som kommer av det engelske uttrykket All-terrain vehicle, er en samlebetegnelse som omfatter motoriserte kjøretøy som egner seg spesielt godt i terrenget. Her finner vi blant annet firehjulinger og mopeder, samt små traktorer. Firehjulsvarianten refereres ofte til som en «quad», mens en trehjuling gjerne kalles en «trike».

Få tilbud på ATV-lån

Store prisforskjeller

Akkurat som med andre kjøretøy varierer ATV betydelig i pris. En barnemodell begynner gjerne på et par tusen kroner, mens de aller råeste voksen-modellene kan komme opp i over 100.000 kroner. Det er derfor ikke uvanlig at man tar opp lån for å kjøpe en ATV, akkurat slik som man vanligvis gjør hvis man kjøper seg en ny bil.

Ønsker du lån til kjøp av ATV kan du fylle ut skjemaet på siden og motta gratis og uforpliktende lånetilbud. Slik kan du sammenligne og velge det beste tilbudet for deg. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene, trenger du ikke gå videre med noen av dem.

Husk at tilbehøret koster

ATV kan brukes til så mangt, og kanskje ser du for deg at du skal kjøpe både snøskuffe og henger til den nye firehjulingen din? Da kan det særlig lønne seg å ta et lån til selve kjøretøyet, slik at du får ekstra rom til å kjøpe det nødvendige utstyret du trenger for å bruke en ny ATV akkurat slik du hadde sett for deg.

Vurderer du å kjøpe ATV? Fyll ut skjemaet på denne siden og be om flere lånetilbud, slik at du kan sammenligne og velge det beste tilbudet for deg.

Få tilbud på ATV-lån