Gratis tilbud!
Enkelt
Uforpliktende
Det er gratis å innhente tilbud!
Boliglån for Unge

Få tilbud på Boliglån for Unge

Boliglån for unge

Under 34 år? Da bør du vurdere boliglån for unge.

Boliglån for unge (BLU) er et tilbud til personer under 34 år som skal inn i boliglånsmarkedet. Lånet blir også kalt førstehjemslån eller boliglån ung. Betegnelsen førstehjemslån er litt misvisende da du i de aller fleste tilfeller kan få boliglån for unge selv om du kjøper bolig for andre eller tredje gang, så lenge du er under 34 år.

Bankene tilbyr sin beste rente til personer i etableringsfasen, men renten på lånetilbudene vil uansett variere fra bank til bank, så det lønner seg å la oss legge lånet ut på anbud.

Innhent tilbud på Boliglån for unge

Fyll ut skjemaet her på Lån.no for å starte anbudsprosessen for ditt boliglån. I samarbeid med boliglånsmeglere eller direkte med banker legges låneforespørselen ut på anbud i flere norske banker. Bankene vet de konkurrerer og gir deg derfor sitt beste tilbud.

Du mottar et gratis og uforpliktende tilbud fra bankene, og velger selv om du ønsker å ta lånet eller ikke.

Kjøper du sammen med en partner?

Ofte kan det være ufordrende å bestemme hvordan man skal splitte boliglånet mellom to samboere, siden inntekt og formue sjelden er helt lik. Derfor har vi laget en parkalkulator dere kan bruke for å finne splitten som gir den eierbrøken dere ønsker.

For å kunne dra nytte av kalkulatoren må du imidlertid ha et godt lånetilbud å bruke den på, så fyll inn skjemaet her først og prøv kalkulatoren når dere har et tilbud dere er fornøyd med!

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Trenger du lån?

Lån.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere banker og lånemeglere.

Vis alle lån