Fastrentelån - illustrasjonsbilde

Innhent lånetilbud og få best mulig fastrente

Fastrentelån

Sørg for å få en best mulig fastrente når du binder renta.

Om man skal ha et boliglån med bundet rente er det ekstra viktig å ikke bare hoppe på det første og beste. Det koster penger å tre ut av en fastrenteavtale og det er dermed veldig sjelden det lønner seg å bytte bank om man har et boliglån med fastrente.

Her på Lån.no kan du legge boliglånet ut på anbud, slik at du kan være trygg på å få konkurransedyktige vilkår på ditt fastrentelån. Bare fyll i skjemaet på denne siden, så kommer tilbudene til deg.

Få tilbud på fastrentelån

Hvem bør ta fastrentelån?

Fastrentelån er først og fremst gunstig for deg som ikke tåler store renteoppganger og vil ha forutsigbarhet i privatøkonomien. Med fastrente binder du renten i 3, 5 eller 10 år, og du får en forutsigbar nedbetalingsplan så lenge bindingstiden gjelder.

Husk imidlertid at du ikke kan bytte over til flytende rente uten videre hvis du først har inngått et fastrentelån. Fastrente er svært vanlig i andre land, men i Norge viser det seg at de fleste ønsker å låne penger med flytende rente. Søknad om boliglån med flytende rente kan du gjøre her.

Hvordan settes fastrenten?

Bankene setter fastrenten ut i fra antatt prognose på boliglånsrenten de neste årene. Siden bankene må ta høyde for renteoppgang, vil alltid tilbudet på fasterentelån ligge høyere enn dagens rentenivå. Jo lengre du ønsker å binde lånet, jo høyere rente må du regne med.

Om oss

Lån.no drives av Nettbureau AS. Vi samarbeider med landets største boliglånsmegler og legger låneforespørselen din ut på anbud hos de flere av Norges banker for å sikre deg best mulig rente på ditt fastrentelån. Prosessen er gratis og uforpliktende for deg som kunde, så du har ingenting å tape på å se om vårt lånetilbud er bedre enn det du klarer å forhandle frem på egenhånd.

Få tilbud på fastrentelån