Lån.no kontor
TEAMET bak lån.no jobber hver dag for å kunne gi deg den bedre låneavtaler.

Om lån.no

Vi har hjulpet over 70.000 nordmenn med å finne en bedre låneavtale.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Lån.no? | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For låneselskaper | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber for å gjøre Lån.no til markedets beste anbudstjeneste for lån.

Enten du trenger boliglån, billån, forbrukslån eller refinansiering, skal Lån.no være den raskeste veien til gode betingelser for lånet ditt.

Vi tror at den beste måten å oppnå dette på er å sette forbrukeren, altså deg, først. Dette gjennomsyrer alle avgjørelser vi tar, fra hvilke selskaper vi samarbeider med, til hvilke funksjoner vi utvikler.

Dette fokuset betyr også at Lån.no alltid vil være en enkel, uforpliktende og gratis tjeneste å benytte seg av for våre kunder.

Hvordan fungerer Lån.no?

Tjenesten vår er enkel. Fyll ut skjemaet for det lånet du ønsker, og deretter vil flere banker ta kontakt og gi deg lånetilbud med deres beste betingelser.

Tjenesten er gratis for deg å bruke, og det følger ingen forpliktelser om å takke ja. Du får dermed flere konkurransedyktige tilbud, uten at du må betale en eneste krone.

Du kan også bruke våre lånekalkulatorer dersom du vil regne ut hva et lån vil kunne koste deg, eller lese artiklene våre for å få gode tips og bedre grunnlag for å gjøre et veloverveid valg av låneavtale.

Vi samarbeider med følgende banker:

  • Sparebanken Sør
  • Landkreditt Bank
  • Nordea
  • Kraft Bank
  • Fundingpartner

Hvem er vi?

Lån.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (Org.nr. 997 104 854 MVA).

Vi har arbeidet med utvikling av forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester siden 2009. Vi driver markedsledende tjenester innenfor en rekke områder, og har hjulpet tusenvis av mennesker med å finne bedre eller billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av Anders Øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet sendes kun til låneselskaper som matcher dine behov. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på lånetjenester.

Fra oss vil du kun motta en e-postbekreftelse på henvendelsen din.

Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kundesupport

Målet med Lån.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å finne en god låneavtale og ta et informativt valg. Derfor bruker vi også mye tid på å skrive informative artikler om lån.

Har du andre spørsmål om tjenesten vår eller lån generelt?
 Her finner du svar på vanlige spørsmål.

Gjelder din henvendelse deg og ditt forhold til et spesielt selskap, ber vi deg om å ta kontakt med selskapet direkte.

For låneselskaper

Representerer du en bank eller et låneselskap som vil nå ut til flere potensielle kunder?

Ta kontakt med vår salgsansvarlig, Sindre Øverås, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å avklare hvordan vi kan hjelpe akkurat dere.

Er låneproduktet deres allerede inkludert på siden vår? Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om det skulle være feil eller mangler ved informasjonen vi presenterer.

For presse

Er du journalist og vil snakke med en av oss i Lån.no?

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å nå vår kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad.

For andre samarbeidspartnere

Har du en idé til et samarbeid med oss? Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut om vi kan skape noe av verdi sammen.

Få en best mulig låneavtale

Få tilbud fra flere tilbydere. Tjenesten er helt uforpliktende, og du står fritt til å velge et av tilbudene eller ikke.

Boliglån Billån Forbrukslån Refinansiering