Snøscooter lån

Snøscooterlån

Få lån til kjøp av beltemotorsykkel

Ved å fylle ut skjemaet her på Lån.no, får du hentet inn tilbud med svært konkurransedyktige vilkår, tilpasset lånesum, egenkapital osv. Å innhente tilbud er helt uforpliktende, og du står fritt til å avslå tilbud uten at det koster deg en krone.

Få tilbud på snøscooterlån

Mange trenger lån til snøscooter

En snøscooter, også skrevet «snøskuter» eller omtalt som beltemotorsykkel, er et motorisert kjøretøy som vanligvis har ett belte koblet til en forbrenningsmotor og to ski. Har man hytte der det ikke er mulig å kjøre hele veien frem, kan det være veldig praktisk med en snøscooter – ikke minst er det mye moro i å dra på snøscootertur!

Moroa er imidlertid ikke gratis. For en nyere snøscooter må man regne med å betale et sekssifret beløp. Den høye engangssummen gjør at mange velger å ta opp et lån for å kjøpe beltemotorsykkel.

Få tilbud på snøscooterlån

To finansieringsmuligheter for snøscooter:

Det er det ikke mulig å få et lån med pant i snøscooteren, da dette ikke regnes som like egnet sikkerhet som for eksempel en bil. Dermed er det i praksis to muligheter:

Førstnevnte har klart lavest rente, men fordrer at du oppfyller en del krav. Summen av rammelån og boliglån kan ikke overstige 60% av boligens verdi, så man må ha nedbetalt en betydelig andel av boliglånet sitt for at denne muligheten skal åpne seg.

Det andre alternativet er et forbrukslån, som i praksis et snøscooterlån vil klassifiseres som av banker og finansinstitusjoner, på samme måte som et kaskofritt billån. Har du en sunn økonomi med høy lønn og relativt håndterlige lån vil du normalt kunne få et lån i den rimeligere enden av skalaen for slike lån, hva gjelder rente.

Få tilbud på snøscooterlån