Sammenlign ATV-lån uten sikkerhet

ATV hopp

ATV-lån uten sikkerhet

Lån til tre- eller firhjuling uten krav til kasko og egenkapital

Ikke bruk mye tid på å tråle internett etter de beste ATV-lånene. VI har samlet 9 banker som tilbyr ATV-lån uten sikkerhet i tabellen på denne siden, slik at du enkelt kan sammenligne dem og få lånet med de aller beste betingelsene.

Sammenlign ATV-lån uten sikkerhet

Kaskofritt og fullfinansiert

ATV-er finnes i mange fasonger og prisklasser. For de dyreste kan det være mulig å få et lån med pant i ATV-en, mot at man tar opp fullkaskoforsikring som forsikrer mot alle skader eieren påfører ATV-en. Avhengig av din alder og bonus kan dette være verdt pengene eller ikke.

For billigere ATV-er på under 30.000 kr er ikke sikkerheten i kjøretøyet spesielt mye verdt, og et usikret lån kan være eneste mulighet på grunn av beløpsgrensene. Et ATV-lån med pant i ATV-en krever også normalt en egenkapitalandel på minst 20%.

Dersom du ikke ønsker kaskoforsikring, eller eventuelt vil fullfinansiere kjøpet av en ATV med kasko, er dette noe du kan gjøre gjennom et lån uten sikkerhet, der banken ikke har pant i dine eiendeler eller egenkapital.

Om du ønsker et usikret ATV-lån, kan du enkelt sammenligne flere tilbydere i tabellen på denne siden, og søke om det billigste lånet via Lån.no.

Sammenlign ATV-lån uten sikkerhet


Andre utvalgte tjenester fra Nettbureau