Flexilån - illustrasjonsbilde

Få tilbud på flexilån

Flexilån: Med et flexilån kan dere låne til oppussing, bil, båt, eller andre ting med rente tilsvarende et boliglån.

Flexilån

Et fleksibelt lån med sikkerhet i bolig

Flexilån – også skrevet fleksilån – er som navnet tilsier et lån du kan benytte fleksibelt til det du måtte ønske. Dette høres ved første øyekast ut som et forbrukslån, men med én svært viktig forskjell: Det gis med sikkerhet i bolig eller fritidsbolig.

At banken gis denne sikkerheten gjør det vanligvis flexilån til en av de rimeligste måtene å finansiere nesten hva det skulle være. Det er for eksempel vanligvis billigere å ta opp et flexilån for å kjøpe bil eller båt, enn å ta et dedikert billån eller båtlån.

Om du har en belåning på under 70 % på boligen din kan du søke om flexilån her på Lån.no. Bare fyll ut skjemaet på denne siden, så konkurrerer bankene om å gi deg beste tilbud – helt uforpliktende og gratis. Vær oppmerksom på at det er flere banker som tilbyr flexilån opp til 60 % enn 70 % belåning.

Få tilbud på flexilån

Slik fungerer et flexilån

Når du tar opp et flexilån gir banken deg en låneramme som du disponerer fritt, derav synonymet rammelån. I motsetning til for et vanlig bologlån betaler du ikke avdrag når det ikke passer deg, kun renter på det utestående lånebeløpet.

Med et rammelån på 500.000 kroner kan man for eksempel kjøpe ny bil, eller renovere en bolig og så betale avdragene når det passer. Rente må du imidlertid betale hver måned, men denne er nesten like god som den man får på et vanlig boliglån. Skulle uforutsette utgifter melde seg etter at man har betalt ned deler av lånerammen kan man normalt låne opp til rammen igjen uten å måtte søke på nytt.

For å se hvilken rente du kan få på flexilån, benytt tilbudsskjemaet på denne siden.

Få tilbud på flexilån