Kaskofritt billån sjåfør

Kaskofritt billån

Sørg for å få laveste rente på ditt kaskofrie billån – Få tilbud fra flere banker og velg det beste.

Fyll ut skjemaet på denne siden og få flere tilbud på kaskofritt billån. Det er helt gratis og uforpliktende. Du kan selv velge om du vil takke ja til et av dem, eller nei til alle.

Få tilbud på kaskofritt billån

Gunstig for unge billister og lån til eldre biler

For vanlige billån er det et krav om at bilen er fullkaskoforsikret, altså forsikret mot den skaden du selv skulle gjøre på egen bil. Årsaken til dette er at billånet har pant i bilen og uten kaskoforsikring blir den panten mye mindre verdt.

Er man ung og har lite bonus kan kaskoforsikring bli relativt dyr. Da kan et kaskofritt billån kunne lønne seg økonomisk, spesielt om man har tilstrekkelig med inntekt til å dra fordel av skattefradraget på rentene.

Tilsvarende er det vanligvis ikke mulig å få et normalt billån til en bil til en verdi under 100.000 kr, og da er et kaskofritt billån løsningen.

Få tilbud på kaskofritt billån

Et billån med sikkerhet

Et kaskofritt billån er ikke nødvendigvis det samme som et billån uten sikkerhet. Det er vanlig å stille sikkerhet i bilen også for kaskofrie lån.

Denne sikkerheten er imidlertid betydelig mindre verdt enn sikkerheten i en kaskoforsikret bil, men denne sikkerheten kan fortsatt være verdt nok til å gi noe lavere rente enn ved et usikret billån.

Søk enkelt via Lån.no

Her på Lån.no er det lett å finne kaskofritt billån med laveste mulige rente. Fyll ut det korte skjemaet på denne siden og motta tilbud fra flere banker. Helt gratis, helt enkelt og helt uforpliktende. Sammenlign tilbudene du får opp mot hverandre og avgjør om du synes vilkårene er gode nok for deg.

Få tilbud på kaskofritt billån nå