Sammenlign MC-lån uten sikkerhet

MC-Lån Motorsykkel - Point of view

MC-lån uten sikkerhet

Sammenlign MC-lån uten krav til kasko og egenkapital

Du trenger ikke bruke mye tid og energi på å lete fram lånet med de beste betingelsene. Det eneste du må gjøre er å sammenligne bankene i tabellen på denne siden og søke på lånet som passer deg best.

Sammenlign MC-lån uten sikkerhet

Lån uten egenkapital og kaskoforsikring

Motorsykler kan ha dyre kaskoforsikringer. Derfor kan kasko-kravet for å få lån med pant i MC-en være ganske fordyrende. Skal man ha et kaskofritt lån er det til gjengeld snakk om et egenkapitalkrav på minst 35 %.

Om ingen av delene passer deg er det mulig å ta opp et usikret MC-lån. Med et slikt lån har banken ikke sikkerhet i hverken tohjuling eller egenkapital, og disse har derfor høyere rente. Til gjengjeld slipper man kaskoforsikring og egenkapital.

Siden banken ikke har annen sikkerhet, må den stole på at låntaker har evne og vilje til å betale tilbake lånet i fremtiden. Denne tilliten er ikke alle forunt, og 2 av 3 må forvente å få avslag på et slikt lån.

Om du lurer på om du kvalifiserer, kan du søke lån i tabellen på denne siden. Sammenlign ulike tilbydere og velg det billigste usikrede lånet til kjøp av MC.

Sammenlign MC-lån uten sikkerhet


Andre utvalgte tjenester fra Nettbureau