Scooter lån - Illustrasjon

Scooterlån

Få tilbud om lån til kjøp av scooter.

Scooter er og blir et høyt elsket fremkomstmiddel og egner seg spesielt godt til bykjøring. Dersom transportbehovet melder seg kan en scooter være et rimelig alternativ til en bil.

Samtidig kan spesielt scootere med større motorer koste en del penger, og det er ikke uvanlig å ta opp et lån for å kjøpe scooter. Om du ønsker å sjekke vilkår på scooterlån, er det uforpliktende å benytte tilbudsskjemaet på denne siden.

Forskjellen på scooter, moped og motorsykkel

Det er en vanlig misoppfatning at en scooter er en egen kategori med tohjuling, skilt fra moped og motorsykkel. Moped og motorsykkel skilles av hvor mange kubikk motor de har (skillet går ved 50 cm³), mens scooteren skilles ved sitt design fra andre motoriserte tohjulinger.

En scooter kan altså teknisk sett være moped eller motorsykkel, avhengig av størrelsen på motoren.

Unikt design

Scootere kjennetegnes av åpningen mellom motor og styre, der føreren kan sette beina sine på en liten platform skjermet av en frontplate. Motoren er innkapslet med sitteplass på toppen og hjulene er mindre enn på mange andre tohjulinger.

Scooter-designet tok verden med storm på 1960-tallet, drevet av de populære italienske merkene Vespa og Lambretta, men produseres nå i langt flere land enn landet som ser ut som en støvel.

Typer scooter

I tillegg til den klassiske scooteren har designet blitt videreutviklet i mange varianter. Det finnes scootere med tre hjul, maxi-scootere med større ramme og opptil 850 cm³ motor, scootere med tak, elektriske scootere og selvfølgelig snøscootere.

Om du ønsker tilbud på lån til kjøp av scooter, kan du benytte skjemaet på denne siden, her på Lån.no.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Trenger du lån?

Lån.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere banker og lånemeglere.

Vis alle lån

Andre tjenster