Scooter lån - Illustrasjon

Scooterlån

Få tilbud om lån til kjøp av scooter.

Scooter er og blir et høyt elsket fremkomstmiddel og egner seg spesielt godt til bykjøring. Dersom transportbehovet melder seg kan en scooter være et rimelig alternativ til en bil. Samtidig kan spesielt scootere med større motorer koste en del penger, og det er ikke uvanlig å ta opp et lån for å kjøpe scooter.

Om du ønsker å sjekke vilkår på scooterlån, er det gratis og uforpliktende å benytte tilbudsskjemaet på denne siden.

Få tilbud på scooterlån

Forskjellen på scooter, moped og motorsykkel

Det er en vanlig misoppfatning at en scooter er en egen kategori med tohjuling, skilt fra moped og motorsykkel. Moped og motorsykkel skilles av hvor mange kubikk motor de har (skillet går ved 50 cm³), mens scooteren skilles ved sitt design fra andre motoriserte tohjulinger.

En scooter kan altså teknisk sett være moped eller motorsykkel, avhengig av størrelsen på motoren.

Unikt design

Scootere kjennetegnes av åpningen mellom motor og styre, der føreren kan sette beina sine på en liten platform skjermet av en frontplate. Motoren er innkapslet med sitteplass på toppen og hjulene er mindre enn på mange andre tohjulinger.

Scooter-designet tok verden med storm på 1960-tallet, drevet av de populære italienske merkene Vespa og Lambretta, men produseres nå i langt flere land enn landet som ser ut som en støvel.

Typer scooter

I tillegg til den klassiske scooteren har designet blitt videreutviklet i mange varianter. Det finnes scootere med tre hjul, maxi-scootere med større ramme og opptil 850 cm³ motor, scootere med tak, elektriske scootere og selvfølgelig snøscootere.

Dersom du ønsker tilbud på lån til kjøp av scooter, kan du gjør det enkelt, gratis og uforpliktende her på Lån.no. Du trenger bare å fylle ut skjemaet på denne siden, og så vil flere banker ta kontakt og gi deg sine beste betingelser.

Få tilbud på scooterlån